Élet; Szín; Vonal

Élet; Szín; Vonal

31. Telekom Vivicittá

2016. április 20. - robert.szalkai


img_6446_11.jpgMivel egyikünk tervezte lefutni a 10 kilométeres távot, másikunk akkor meg elindult fotózni a jeles eseményt.

A 10 kilométeres táv vasárnapi nap került megtartásra, legutolsó futószámként. 12:30-kor találkoztunk az Árpád-híd alatt, a sziget csücskénél. Elkísértem a többieket a rétre, ahol is felállították az öltözőket és a ruhatárakat. Egyeztetések után magam mögött hagytam őket, és elindultam a pálya felé, ahol is érkeztek már a 7 kilométeres táv befutói.

A térképet előre elemezve nem tűnt igazán jó pontnak semmi, és mivel nem megbízásból voltam kint, így nem volt lehetőség arra sem, igazán jó helyet kapjon az ember fotózáshoz. Kizárásos alapon a Margit-híd fordulóját választottam, ahol is egy hurkot tettek a futók. Sikerült továbbá szimpátiát ébresztenem rendezőkben akik az útvonalat biztosították, ugyanis körülöttem hátrébb zavarták a kordon mögé a szurkolótáborokat és turistákat, velem viszont nem törődtek.

Más futórendezvényekkel összevetve, hatalmas volt a tömeg. Fotós szemmel nem épp optimális, mivel így kevés az igazán "tiszta" kép. Állítólag ez volt az egyik legtöbb résztvevőt felvonultató futóverseny eddig Budapesten. Idén még kilátogatunk pár versenyre és fotózást is tervezünk valamelyik eseményen. Az hogy melyiken, még számunkra is ismeretlen, függ attól melyiknek lesz jobb útvonala.

A teljesség igénye nélkül lettek ide feltöltve a képek. Minden további kép - beleértve ezeket is - megtalálható itt.

Végül pedig gratulálunk mindenkinek aki teljesítette a maga elé kitűzött célokat :)

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszinvonal.blog.hu/api/trackback/id/tr328845098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása